Menu

Cart

Széchenyi 2020 pályázatok

A kedvezményezett neve: Karos-Vet KFT.
A projekt címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram
A szerződött támogatás összege: 25 000 000 Ft
A projekt befejezési dátuma: 2023.08.26.
A projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/B

 

A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA:

A klinikának nyújtott visszatérítendő hitelnek köszönhetően a rezsi és a bérköltségek rendezését meg tudtuk oldani.


 

 

A kedvezményezett neve: Karos-Vet KFT.
A projekt címe: A Garabonci Állatgyógyászati Központ műszerparkjának fejlesztése
A szerződött támogatás összege: 9 976 292 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 39,99 %
A projekt befejezési dátuma: 2018.08.31.
A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-00204

A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA:

A Karos-Vet Kft. 2006-ban alapított vállalkozásunk, amelynek főtevékenysége állat-egészségügyi ellátás. A társaság emellett több más tevékenységet is végez: üzemeltetjük a Garabonciás Történelmi Kalandparkot, vágópontot tartunk fenn, kutyakozmetikát működtetünk. A vállalkozásunk tulajdonosai a Virág család, édesapám (Dr. Virág Ernő), édesanyám (Dr. Virágné Bálint Mária) és én (Dr. Virág Zsolt). Édesapám azonban már a vállalkozás alapítását megelőzően, 1991 óta üzemelteti állat-egészségügyi ellátás keretében a Garabonci Állatgyógyászati Központot. Kezdetben főleg nagyállatokkal foglalkoztunk, de a nagyállatpraxis visszaszorulása miatt az utóbbi 15 évben a kutya-macska gyógyítás került előtérbe. A rendelőben széleskörű belgyógyászati diagnosztikát és kezeléseket valamint lágy- és csontsebészeti beavatkozásokat végzünk. A patikában kutya, macska, ló, sertés, szarvasmarha, juh, kecske, baromfi és méh gyógyszerek széles választéka található.

A Garabonci Állatgyógyászati Központ mára tágabb környezetünkben is a legjobban felszerelt állatorvosi rendelő. Mindettől függetlenül a szolgáltatások színvonalának fenntartása és további javítása állandó fejlesztéseket igényelnek. A műszerpark folyamatos cseréje és megújítása szükséges. A Karos-Vet Kft. vállalta, hogy a projekt megvalósításával hozzájárul a K+F+I tevékenység intenzitásának növelése cél eléréséhez, a kapott támogatáson felül önerőből is finanszíroztuk a projektet (több mint 60 %). A projekt eredményeképp a Karos-Vet Kft. versenyképességének növelése valósult meg adaptív technológiai innovációs tevékenységek támogatásával. A folyamat révén tovább javult az ellátás színvonala, volumene nőtt, mivel új, sokoldalúbb szolgáltatások is üzemeltethetők. A beruházás helyszíne a Garabonci Állatgyógyászati Központ, amely ügyfeleink, a gazdatulajdonosok körében jól ismert, elismert állatorvosi rendelő, kórház.

KAROS-VET KFT.

Garabonci Állatgyógyászati Központ
8747, Garabonc Fő út 76

+36 30 520-0467

email:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 08-10

 

8360, Keszthely Katona József utca 19.

Nyitvatartás:
Hétfő -Péntek: 10-18


A rendelési időn kívül telefonos ügyelet van.

Hírlevél

Bejelentkezés / Regisztráció